VEGGIESAURUS

VEGGIESAURUS Delicious vegan food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggiesaurus. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 22:34 Very good food and personal delivary . If you like indian food - this is the place to have it !
15 mei 2022 om 22:08 Meeeega lekker en de burger en saté zijn echt top!
15 mei 2022 om 11:35 Ik wilde de bestelling om 18:00 ontvangen. Ze schatte de bezorgtijd op 18:15. Vervolgens staat de bezorger om 17:45 voor de deur met het eten… En is dan ook nog verbaasd als ik er niet ben. Het eten is zoals altijd iets te pittig, maar toch lekker.
12 mei 2022 om 22:35 Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, goed op temperatuur , meer dan voldoende ,ieder gerecht authentiek en de smaak was zalig!!
12 mei 2022 om 22:35 Blijf toch een vleeseter. Veel knoflook.
12 mei 2022 om 20:13 Weer super lekker gegeten! Het eten proeft zoals altijd vers gemaakt en was nog lekker warm bij aankomst. Complimenten voor de verbeterde bakjes waar het eten in zit!
10 mei 2022 om 19:58 Eten was niet helemaal wat ik verwacht had en zeker niet voor wat je ervoor betaald, duur en relatief weinig eten. Dit doe je maar 1 keer.....
8 mei 2022 om 23:56 Altijd lekker eten! Echt Indiase keuken! Veel verschillende gerechten allemaal zonder dierenleed. De keus uit zeer pittig en lekker mild (zoals Butter unchicken). Wel is de naam&knoflook een beetje heftig. Aanraders zijn: samosa chaat met mango lass
2 mei 2022 om 21:03 Voor een maaltijd voor 2 €40,- betaald. €5,- bezorgkosten is een beetje teveel van het goede maar ik dacht misschien is het wel goed. Karige portie. 1/3 deel paneer de rest groffe stukken paprika en ui. Eten (maar dan ook alles) was veel te pittig
2 mei 2022 om 19:02 On time ... Tested great... Gobi Manchurian seems a bit lot in quantity for 17 euros. :(
2 mei 2022 om 6:17 Great food
1 mei 2022 om 21:40 Super hit, amazing food