VEGGIESAURUS

VEGGIESAURUS Delicious vegan food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggiesaurus. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:25 Heerlijk eten! Heel smaakvol, netjes verpakt. Bezorging duurt wel even dus je moet niet teveel haast hebben, maar dan heb je ook wat. :)
24 sep 2022 om 0:18 Super!
23 sep 2022 om 19:49 Fantastisch! Echt heel lekker eten!!!
6 aug 2022 om 18:18 Echt geweldig eten !!! Best wel pittig maar echt heel erg lekker. Beste wat ik ooit op !!!
5 aug 2022 om 19:18 I ordered the pani puri and samosa chaat. I am impressed! The pani puri was amazing !! They definitely got a new loyal customer
2 aug 2022 om 20:56 Top!
2 aug 2022 om 7:27 Smaakvol, maar idd: let op de spice levels! Wij hadden een thali en verwachten veel verschillende smaken en texturen. Nu ging dit verloren in het geweld van de chili: zelfs de raita was pittig. (Bezorg)prijs aan hoge kant
1 aug 2022 om 22:39 Ik had een rol met fakekip met zoveel peper dat het oneerbaar was. De biryani was goed
1 aug 2022 om 21:34 Heerlijk eten. Ik bestel hier vaak. De pittige varianten van de maaltijden zijn ook ├ęcht pittig. Af en toe kan de levering lang duren, dus nu probeer ik ruim van te voren te bestellen met een specifieke tijd. Dat gaat goed.
1 aug 2022 om 9:51 Opmerkelijk was dat het erg heet was en heel weinig eten voor zoveel geld. Zat in 4 kleine bakjes. Echt heel jammer.
30 jul 2022 om 22:30 Lekker gegeten, heerlijke gerechten
30 jul 2022 om 22:15 Always great, hands down best food in town